Byttes ut haltande – IFK-mittfältaren om duellerna: "Jag är van"Byttes ut haltande – IFK-mittfältaren om duellerna: "Jag är van"
"Kommer sådana perioder i alla lag"IFK förlorade mot Hammarby

IFK-stjärnan haltade ut – här är betygen mot HammarbyIFK-stjärnan haltade ut – här är betygen mot Hammarby
Så presterade hemmaspelarna enligt NT-sporten"Matchbilden som gjord för honom"
11 maj 2024 16:00
Fotboll

Hammarby för tuffa för IFK Norrköping - förlust med 0-3

Hammarby för tuffa för IFK Norrköping - förlust med 0-3Hammarby för tuffa för IFK Norrköping - förlust med 0-3
9 maj 2024 21:00
Norrköping

Inför stormatchen: De spärrar av gator och övervakar med drönare

Inför stormatchen: De spärrar av gator och övervakar med drönareInför stormatchen: De spärrar av gator och övervakar med drönare

Fotboll

Curva Nordahls nya utseende: "Folk som ser det ska känna wow!"

Curva Nordahls nya utseende: "Folk som ser det ska känna wow!"Curva Nordahls nya utseende: "Folk som ser det ska känna wow!"

Fotboll

IFK-mittfältaren om nyckeln till seger: "Hur tacklar vi det?"

IFK-mittfältaren om nyckeln till seger: "Hur tacklar vi det?"IFK-mittfältaren om nyckeln till seger: "Hur tacklar vi det?"
IFK går in som favoriter mot nykomlingen"Börjar mer och mer komma igång"
26 april 2024 20:00
Fotboll

IFK-målvaktens bristning stoppar från spel: "Är borta ett tag"

IFK-målvaktens bristning stoppar från spel: "Är borta ett tag"IFK-målvaktens bristning stoppar från spel: "Är borta ett tag"
Alla utespelare friska"Första gången sedan jag kom hit"Milivojevic redo direkt
26 april 2024 07:31
Fotboll

BETYGEN: Frustrationen före skottet som vände på allt för IFK

BETYGEN: Frustrationen före skottet som vände på allt för IFKBETYGEN: Frustrationen före skottet som vände på allt för IFK
Lagkaptenen visade laget vägen med målenHan börjar bli den spelare IFK värvade
25 april 2024 21:13
Krönika

Christer Gustafson: 45 imponerande minuter – när gjorde IFK en så bra halvlek senast?

45 imponerande minuter – när gjorde IFK en så bra halvlek senast?45 imponerande minuter – när gjorde IFK en så bra halvlek senast?
Hans bolltrygghet är en av flera nycklarTummen sa vad hemmapubliken kände
24 april 2024 01:37
Fotboll

TV: Fortsatt tungt för Sleipner – se matchen mot Nyköping igen

TV: Fortsatt tungt för Sleipner – se matchen mot Nyköping igenTV: Fortsatt tungt för Sleipner – se matchen mot Nyköping igen
"Randigt" behövde en vinst för att inte tappa mot toppenSe hela matchen igen!
22 april 2024 18:22
Fotboll

Landslagsspelaren på plats hos IFK – gillade fansen: "Häftigt"

Landslagsspelaren på plats hos IFK – gillade fansen: "Häftigt"Landslagsspelaren på plats hos IFK – gillade fansen: "Häftigt"