22 september 2024 19:36
Fotboll

Förlust för Eneby mot Valdemarsvik med 1-3

Förlust för Eneby mot Valdemarsvik med 1-3Förlust för Eneby mot Valdemarsvik med 1-3
15 september 2024 15:38
Fotboll

Grebo klart för nedflyttning efter förlust

Grebo klart för nedflyttning efter förlustGrebo klart för nedflyttning efter förlust
11 september 2024 21:00
Fotboll

Mohamed Shaheen gjorde två mål när Valdemarsvik B vann

Mohamed Shaheen gjorde två mål när Valdemarsvik B vannMohamed Shaheen gjorde två mål när Valdemarsvik B vann
8 september 2024 19:09
Fotboll

Skärblacka tog klar seger mot Valdemarsvik

Skärblacka tog klar seger mot ValdemarsvikSkärblacka tog klar seger mot Valdemarsvik
8 september 2024 09:00
Fotboll

Skärblacka gästar Valdemarsvik

1 september 2024 15:40
Fotboll

Isuf Krasnici avgjorde när Boren sänkte Valdemarsvik

Isuf Krasnici avgjorde när Boren sänkte ValdemarsvikIsuf Krasnici avgjorde när Boren sänkte Valdemarsvik
14 augusti 2024 21:35
Fotboll

Momodou Lamin Sillah tvåmålsskytt när Valdemarsvik B vann

Momodou Lamin Sillah tvåmålsskytt när Valdemarsvik B vannMomodou Lamin Sillah tvåmålsskytt när Valdemarsvik B vann
10 augusti 2024 15:52
Fotboll

Väntad seger för formstarka Valdemarsvik

Väntad seger för formstarka ValdemarsvikVäntad seger för formstarka Valdemarsvik

Norrköping Bosna segrade i toppmötet mot Valdemarsvik B

Norrköping Bosna segrade i toppmötet mot Valdemarsvik BNorrköping Bosna segrade i toppmötet mot Valdemarsvik B
16 juni 2024 22:31
Fotboll

Kuddby besegrade på bortaplan av Valdemarsvik

Kuddby besegrade på bortaplan av ValdemarsvikKuddby besegrade på bortaplan av Valdemarsvik
16 juni 2024 21:34
Fotboll

Kuddby gästar Valdemarsvik

16 juni 2024 15:11
Fotboll

Valdemarsvik äntligen vinnare igen efter 2-1 på hemmaplan

Valdemarsvik äntligen vinnare igen efter 2-1 på hemmaplanValdemarsvik äntligen vinnare igen efter 2-1 på hemmaplan
7 juni 2024 21:10
Fotboll

Ringarum föll med 0-2 mot Valdemarsvik B

Ringarum föll med 0-2 mot Valdemarsvik BRingarum föll med 0-2 mot Valdemarsvik B

Seger för Hemgårdarna mot Valdemarsvik efter stark andra halvlek

Seger för Hemgårdarna mot Valdemarsvik efter stark andra halvlekSeger för Hemgårdarna mot Valdemarsvik efter stark andra halvlek

Oavgjort mellan Valdemarsvik B och Sonstorp

Oavgjort mellan Valdemarsvik B och SonstorpOavgjort mellan Valdemarsvik B och Sonstorp
8 maj 2024 21:08
Fotboll

Valdemarsvik B vann mot Kuddby på Grännäs IP

Valdemarsvik B vann mot Kuddby på Grännäs IPValdemarsvik B vann mot Kuddby på Grännäs IP
5 maj 2024 19:19