Uppgifter: Ännu inget IFK-bud på mittfältaren

Leo Bengtsson har ryktats finnas på IFK:s radar. Nu skriver sajten Fotboll Sthlm att det i nuläget inte finns några konkreta bud på Hammarbys mittfältare.

13 augusti 2019 12:06

Det var tidigare under sommaren som uppgifter gjorde gällande att IFK visat intresse för Leo Bengtsson som inte är nöjd med sin speltid i "Bajen". Han har fått spela en del i samarbetsklubben Frej i superettan men haft svårare att ta plats i det allsvenska laget.

– Det finns väl en liten sanning i allt som skrivs i media. Sedan vet jag inte mer än så, sa Bengtsson själv till Sportexpressen förra veckan.

– Jag är jättebesviken över speltiden här. Jag har fått fyra eller fem inhopp och jag behöver speltid. Det är klart att om det finns en lösning på det så tackar jag inte nej till det.

Något med IFK verkar det dock inte bli – i alla fall inte enligt sajten Fotboll Sthlm som skriver att Hammarby inte fått något bud på Bengtsson som därmed ser ut att bli kvar i Hammarby/Frej.

IFK-managern Jens Gustafsson sa till Sporten efter söndagens seger mot Elfsborg att han inte räknar med att det blir något mer nyförvärv innan transferfönstret stänger vid midnatt natten mot onsdag.

– Vi hade en stor trupp, många förtjänade att spela mer. Nu anser vi att vi är nere på ett antal som är okej. Just nu är det inte aktuellt att fylla på, nej, sa Gustafsson då.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Christer Gustafson