Information till våra läsare

Den 31 december 2024 är sista dagen som Folkbladet ges ut. Detta innebär att vår sajt inte längre kommer att uppdateras efter detta datum.

Vi vill tacka alla våra läsare för det stöd och engagemang ni har visat genom åren.

För er som vill fortsätta följa nyheter från Norrköping och Finspång hänvisar vi till NT.se, där ni hittar det senaste från regionen.

Tack för att ni varit en del av Folkbladets historia.

Här är nya stället i Knäppingsborg

I maj öppnar Pigeon Street – "bakgatan" med vegetarisk inriktning.

Trion bakom det helt nya konceptet Pigeon Street, fr vänster Johannes Andersson, Carina Carlqvist och Carl Franzén.

Trion bakom det helt nya konceptet Pigeon Street, fr vänster Johannes Andersson, Carina Carlqvist och Carl Franzén.

Foto: Peter Hultberg

RESTAURANG2019-03-06 14:22

Det är ägarna till Kvarterskrogen Asken (Carina Carlqvist, Johannes Andersson och Carl Franzén) som skapat det nya konceptet i lokalerna där Fiskmagasinet och Enjoy låg tidigare i Knäppingsborg.

Läs mer:Nu är det nästan klart!

I ett pressmeddelande som skickades ut på onsdagen beskrevs det nya stället så här:

"Förvandlingen av lokalerna har pågått en längre tid och snart fylls det anrika flaggskeppet med nya influenser och mattrender. Pigeon Street blir ”bakgatan” där otippade smaker möts och presenteras genom streetfood och dryck. Utbudet kommer att vara enkelt, vällagat, lekfullt och med en tydlig vegetarisk inriktning".

Fastighetsägaren Castellum är mycket nöjda med att etablera ännu ett nytt koncept i Knäppingsborg – i början av februari öppnades även Tinas Café å Sånt i kvarteret som varit väldigt välbesökt.

Vad kan vi då förvänta oss av Pigeon Street? Enligt pressmeddelandet kommer stort fokus att ligga på bardelen, där Jakob Bravo och Robin Nockmar håller i taktpinnen. "Målet är att sprida cocktailkulturen i Norrköping samt att bygga upp ett intresse för utelivet och allt som kommer med det. På Pigeon Street kommer drinkarna att serveras med inspiration tagen från kända gator och områden runt om i hela världen. Gästerna kommer att tas med på en resa och bjudas på intressanta historier och anekdoter genom tid och smak och som sträcker sig runt hela jorden", kan man läsa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!