Gergins - "Årets Unga Företagare"

Samuel och Viktor Gergin utsågs till "Årets unga företagare" tillsammans med Simon Gergin när "Årets unga entreprenörer" utsågs på torsdagskvällen.
Samuel och Viktor Gergin utsågs till "Årets unga företagare" tillsammans med Simon Gergin när "Årets unga entreprenörer" utsågs på torsdagskvällen.

De driver bland annat Pinchos och MoccaDeli. På torsdagen utsågs Samuel, Viktor och Simon Gergin till "Årets Unga Företagare".

Företagande 25 oktober 2019 09:51

Det var nionde året i rad som Norrköpings kommun uppmärksammar unga företagare i stan. Med middag, underhållning, tal och utnämningar firades de unga vinnarna i Stadshuset på torsdagskvällen.

– En sådan här kväll är väldigt glad och positiv. När man är så ung och uppmärksammas, så ger det vinnarna ett kvitto på att de gör något bra, det ger dem en motivation att fortsätta, säger Caroline Johansson, kommunikationsstrateg näringsliv, Norrköpings kommun.

 

Till "Årets unga företagare" utsågs Mecide Holding som drivs av bröderna Samuel, Viktor och Simon Gergin. De driver bland annat MoccaDeli och Pinchos här i stan. 

– Vi är jättestolta att få vinna det här priset. Det är det största man kan vinna i den här stan, och ett kvitto på att vi gör något bra!, säger Samuel Gergin.

De blir nu även Norrköpings representant i den nationella tävlingen och kan därmed vinna ännu flera utmärkelser.

–  Det är jättestort! Kul att nämnas i sådana här sammanhang. Det är en ära att få representera Norrköping. Vi är uppvuxna här i stan och bor här.

 

"Årets unga nykomling" blev Raws som skapar miljövänliga sugrör av vass. Ägaren där heter Eyoel Lundberg.

"Årets Unga Let´s Create Norrköping" blev Clara och Marcus Fyrbergs Waow production och till "Årets Ambassadör" utsågs Daniel Ergül för Hugo Parkfestival.

 

Prisutdelare var näringslivsdirektör Pontus Lindblom och Jesper Low från Företagarna. Alla vinnare fick diplom och blommor. Under kvällen uppträdde showgruppen Crash, som består av Eleonor Léone, Daniel Mitsogiannis och Miss Angelina. 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa