Mera

Snövit-Musikal med Yohio

MERA-erbjudande Snövit 2022
Sverige

Snövit-Musikal med Yohio

Stockholm 6 januari

MERA-biljetterna är slutsålda och vill du gå där hänvisar till ordinarie biljettförsäljning HÄR

Snövit – The Musical 6 januari kl 16.00 på Göta Lejon i Stockholm och söndag 15 januari i Uppsala

Ta chansen att ge bort ett riktig äventyr i julklapp - perfekt när du vill uppleva något ihop med barn eller barnbarn.   

Kommer prinsen lyckas kyssa Snövit? Kommer Drottningen bli vackrast eller får ens sagan ett lyckligt slut?  Ta med hela familjen till denna fantasi- och lekfulla föreställning som redan uppskattats av över 120 000 glada familjemusikalsbesökare runt om i Sverige.

Regissören Robert Dröse har omarbetat bröderna Grimms klassiska sagan om Snövit till en fullfartförhelafamiljen - föreställning med stor ensemble, glittrande kostymer och en fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller nykomponerad och fartfylld musik och är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

Våga följa med på ett riktigt musikaläventyr till ett skimrande sagoslott där en ondsint och egensinnig Drottningen, som innerst inne bara vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men blir alltid besegrad av den oändligt vackra styvdottern Snövit. Med hjälp av en feg Härold lurar Drottningen listigt ut Snövit i en djup och mörk skog. Snövit lyckas fly från den mesigt förrädiska Härolden och söker skydd hos sju märkliga och påtagligt korta figurer som med sin obändiga energi försöker trösta och hjälpa Snövit på sitt alldeles egna omständliga sätt.   

 

Mer info

 Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen

I rollen som Prins är vi väldigt glada att återigen kunna presentera multitalangen Yohio
För er som besökte Djungelboken The Musical och gladdes åt Baloo och hans björndöttrar blir det ett kärt återseende med den talangfulla Bob Hellberg som den vackra och men också modiga Snövit som inte låter sig ned slås av något. En riktig hjältinna på scenen helt enkelt! 

Anna Norberg, rutinerad musikalveteran, skådespelerska och tillika producent för uppsättningen, spelar rollen som den überelaka drottningen som gör allt för att stoppa Snövit från att vara så där himla vacker som bara Snövit kan vara.

Christian Åkesson känd från bla programmet partaj  & Mumbo Jumbo spelar rollen som Härolden. 

På scenen möts publiken också av 14 väldigt spelsugna och talangfulla musikalartister.

I rollerna: Yohio, Bob Hellberg, Anna Norberg, Christian Åkesson, Andreas Andersson, Maja Söderström, Anna- Lill Karlberg Christian Arnold, Erik Rusch, Tuvalisa Nilsson, Daniel Sorange, Carl Fredrik Bengtsson, Liza Wåhlin, Simeon Da Costa Maya och Carl Ekengren. 

Manus/Regi/Koreografi: Robert Dröse
Musik: Martin Landh
Scenografi : Erik Fredriksson
Kostym :Thomas Malmros 
Mask & hår: Petra Cabbe 
Producent: Anna Norberg

Föreställningen är: 2,20 tim 

 

Med reservation för felskrivning, slutförsäljning och eventuella förändringar.