Mera

Överraska pappa på Fars dag

MERA-priser i shop till fars dag
Sverige

Överraska pappa på Fars dag

Har du världens bästa pappa, morfar, farfar, styvfar eller någon annan som är som en far för dig?  Hitta presenten i vår shop.

Fira Fars dag söndag 13 november.  I vår shop hittar du fina presenter, ofta till bra MERA-pris. Oavsett om du vill uppvakta med spänning, kunskap, läsning, något värmande eller något historiskt så hittar du det hos oss. Handla och vi levererar direkt hem till dig eller den du vill uppvakta.
Några utvalda favoriter finns här nedan och mycket mer hittar du i vår shop.
 

undefined
Lär dig tälja med yxa och kniv - en onlinekurs med Bengt Waldemarson.

Ge bort en kurs. Digitala nybörjarkursen där man lär sig konsten att tälja i färskt trä. Kursen lär ut grundläggande täljgrepp med yxa, kniv och skedkniv på ett säkert och effektivt sätt. Slöjden har traditionellt löst vardagliga behov av föremål, nu upptäcker allt fler hur skönt och avkopplande det är att tälja. Kursen innehåller både teori och demonstrationer på filmklipp så att man steg för steg lär sig.

I

undefined
Mugg Fars dag

Ge bort en mugg! Välj mellan två olika. Muggen som har en tålig yta och rymmer 310 ml tål både att diskas i maskin och att köras i mikron.

I

undefined
Historiska kartor av utvalda landskap från 1700-talet och 1800-talet.

Ge bort en historisk karta. Från 1700- och 1800-tal. Gotland, Östergötland; Södermanland, Västerbotten och lappmarkerna, eller Uppland, välj de eller den du tror uppskattas mest.

I

undefined
Skinnförkläde

Ge bort ett skinnförkläde Snyggt och robust förkläde från Jernverket. Tillverkad av koläder. Både nackbandet och midjebandet är justerbara.

I

undefined
Tunn ullsocka från Carl Wennberg.

Ge nya strumpor till far! Smidiga och tunna ullsockor. Blå, gul och vit med ett hjärta i blått. Material: 80% ull 20% bomull.


I

undefined
Boken Kungshjärta av Lars Wilderäng.

Ge bort spänning! Kungshjärta är en actionfylld spion- och agentroman om internationella skeenden bortom rubrikerna. Författaren Lars Wilderäng lyckas gång på gång hamna obehagligt nära verkligheten i sina romaner.

I

undefined
Boken Sveriges historia för släktforskare är det oumbärliga komplementet för alla släktforskare.

Perfekt till en släktforskare! Alla som släktforskar vet att kyrkbokens magra notiser väcker fler frågor än de ger svar. Det är så mycket mer vi vill veta – om hur släktingar bodde, arbetade och reste, vad de åt, var på den sociala skalan de stod, vilken skolgång de kan ha haft eller vilka politiska rättigheter de åtnjöt. Den här boken tar vid där de gamla längderna slutar och försöker besvara frågor som för oss närmare våra anfäders och anmödrars liv. 

Med reservation för felskrivning, slutförsäljning och eventuella förändringar.