37-åring dömd till fängelse för ofredande

Kvinnan ville avsluta förhålllandet efter en kortare tid, det ville inte mannen som inte lämnade kvinnan i fred.

När kvinnan inte ville prata med ex-mannen efter ett restaurangbesök med väninnorna, utan sa att de kunde höras på telefon nästa dag, blev mannen förbannad. Han ställde sig utanför kvinnans port  och skrek.

"Jag vet att du är därinne, jag ska slå sönder porten"

Hon blev väldigt rädd för att han skulle lyckas ta sig in och när hon efter ett tag hörde någon utanför dörren så låste hon i sig i badrummet och ringde polisen.

De hämtade mannen, men nästa morgon vaknade hon av att någon ringde från okänt nummer och att mannen som nu befann sig utanför hennes dörr igen, öppnade brevinkastet och skrek att hon skulle öppna.

 

Efter det vågade hon inte längre bo hemma. Hon blockerade hans nummer, men då började det istället att ringa konstant från ett dolt nummer, som när hon fick sms från samma nummer insåg även var från samme man.

 

Vi ett annat tillfälle dök han up på den restaurang hon var och skrek att hon skulle gå därifrån annars så skulle han sparka in ansiktet på henne.

Mannen säger i förhör att han bara skrivit till kvinnan att han ville prata med henne och att det var därför han var utanför hennes bostad.

Han tycker också att det är konstigt att hon säger att han vara it utanför hennes dörr när han varit omhändertagen av polisen och inte släppt förrän efter den tid hon påstår att han var där.

Han har inte försökt kontakta henne.

– Det finns ju bara tre krogar i Norrköping att gå till så det är inte så konstigt att jag sett henne ibland.

 

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa