Uggla kommer till Norrköping

Magnus Uggla kommer till Norrköping i sommar. 29 juli uppträder han i Götaparken.

För tredje sommaren i rad arrangeras Hugo Parkfestival.

30 juli till 1 augusti blir det fullt ös i Götaparken intill nattklubben Hugo.

Det är redan klart att Benjamin Ingrosso, Estraden, Victor Leksell, Kaliffa och Norlie & KKV kommer att uppträda på festivalen och under våren ska tio artister till presenteras.

– Jag kan inte säga så mycket mer än att det är en god blandning av artister. Vi har börjat hitta vad det är vi ska satsa på och det är välkända artister i Sverige som lockar publik. Bra partymusik helt enkelt och sådant som folk vill lyssna på. Förra året blev väldigt lyckat och det är på det spåret vi fortsätter, säger Andreas Ergül, festivalgeneral.

 

Det kommer även vara två stora spelningar dagen innan själva festivalen.

Den 29:e juli kommer nämligen Magnus Uggla till Norrköping och uppträder, liksom poprockbandet Stiftelsen.

– Vi gör en specialare i år med en extra dag. Vi ville inte att våra biljettpriser till själva festivalen skulle bli alltför dyra därför valde vi att göra så här med en separat dag för Uggla och Stiftelsen som kanske lockar en lite äldre publik.

 

I fjol lockade festivalen närmare 10 000 besökare och Andreas hoppas på något liknande i år.

– Känslan säger mellan 10-12 000 i sommar. Helst närmare 12 000. Vi har en del nyheter. Bland annat så håller vi på att försöka bredda området, utöka det så gott det går i samråd med kommunen. Sedan blir det mer mat, bättre vip, fler barer och fler aktiviteter i området, samtidigt som vi behåller den mysiga atmosfären, säger han.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa