Noel Ainerfors poängräddare för Finspång B - på övertid mot Vånga/Skärb BNoel Ainerfors poängräddare för Finspång B - på övertid mot Vånga/Skärb B
16 juni 2024 15:12
Fotboll

Alicia Garcia Karlssons mål räckte inte för Lindö

Alicia Garcia Karlssons mål räckte inte för LindöAlicia Garcia Karlssons mål räckte inte för Lindö
16 juni 2024 15:11
Fotboll

Valdemarsvik äntligen vinnare igen efter 2-1 på hemmaplan

Valdemarsvik äntligen vinnare igen efter 2-1 på hemmaplanValdemarsvik äntligen vinnare igen efter 2-1 på hemmaplan
16 juni 2024 15:07
Fotboll

Förlust på bortaplan för ADAS United mot IFK Nyköping

Förlust på bortaplan för ADAS United mot IFK NyköpingFörlust på bortaplan för ADAS United mot IFK Nyköping
15 juni 2024 19:49
Fotboll

Wilma Henriksson nätade i Åtvidabergs förlust

Wilma Henriksson nätade i Åtvidabergs förlustWilma Henriksson nätade i Åtvidabergs förlust
15 juni 2024 19:19
Fotboll

Storseger för Norsholm borta mot Skäggetorp

Storseger för Norsholm borta mot SkäggetorpStorseger för Norsholm borta mot Skäggetorp

Kimstad besegrade Falerum - avgjorde i andra halvlek

Kimstad besegrade Falerum - avgjorde i andra halvlekKimstad besegrade Falerum - avgjorde i andra halvlek
15 juni 2024 15:41
Fotboll

Erik Sundell målskytt när Vånga föll

Erik Sundell målskytt när Vånga föllErik Sundell målskytt när Vånga föll
Fotboll

Sead Muric gjorde avgörande målet för Eneby mot Karlslund

Sead Muric gjorde avgörande målet för Eneby mot KarlslundSead Muric gjorde avgörande målet för Eneby mot Karlslund

Tung förlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb

Tung förlust för Kättinge hemma mot Azech OldbTung förlust för Kättinge hemma mot Azech Oldb
15 juni 2024 13:16
Fotboll

Klar seger för Loddby - vann med 5-0 mot Haga

Klar seger för Loddby - vann med 5-0 mot HagaKlar seger för Loddby - vann med 5-0 mot Haga
15 juni 2024 09:00
Fotboll

Åtvidaberg med fem raka förluster möter Tinnis

15 juni 2024 06:53
Fotboll

Systrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen här

Systrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen härSystrarna Cajlakovic debuterar för Tjust - se matchen här
15 juni 2024 01:57
Fotboll

Linköping segrare efter walk over från Västra Husby

Linköping segrare efter walk over från Västra HusbyLinköping segrare efter walk over från Västra Husby
14 juni 2024 22:14
Fotboll

Tung förlust när Östra Ryd krossades av Tallboda

Tung förlust när Östra Ryd krossades av TallbodaTung förlust när Östra Ryd krossades av Tallboda
14 juni 2024 21:49
Fotboll

Edin Bejtja tvåmålsskytt när Sonstorp vann

Edin Bejtja tvåmålsskytt när Sonstorp vannEdin Bejtja tvåmålsskytt när Sonstorp vann
14 juni 2024 21:45
Fotboll

Fortsatt tungt för Saltängen - förlust mot Stegeborg

Fortsatt tungt för Saltängen - förlust mot StegeborgFortsatt tungt för Saltängen - förlust mot Stegeborg