Duon kvar i Vargarna

Vargarna har kommit igång med lagbygget inför nästa säsong. Kim Nilsson och Alex Johansson har redan tecknat nya avtal med Norrköpingsklubben.

Kim Nilsson.

Kim Nilsson.

Foto: Magnus Andersson

SPEEDWAY2016-09-15 13:20

Vargarnas stjärnförare Kim tvekade inte länge innan han skrev på för sjunde säsongen.

– Vargarna är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat och jag trivs väldigt bra. Sedan är jag väldigt sugen på att vara med och bidra till att nå klubbens mål, säger stockholmaren till Vargarnas hemsida.

Nilsson har några speedwayuppdrag kvar innan han kan ställa in hojen för vintern.

– Jag kommer försöka träna så länge det går i år och testa grejer. Sedan under vinterperioden försöker jag att köra så mycket cross som jag kan för att bibehålla åk-känslan samt mycket träning på gym. Jag hoppas även på tillräckligt med snö så att jag kan åka mycket längdskidor.

Kims engelska klubb Lakeside Hammers kämpar för att nå slutspelet och hemma i Sverige återstår Avesta Master och GP på Friends i Solna, där han är banreserv.

– Jag tycker att det har varit en bra säsong för min del, jag har höjt mitt snitt i alla serier samt att jag kört till mig ett individuellt SM-brons. Givetvis var det tråkigt att vi inte tog oss till final men samtidigt ställdes vi mot hårdast tänkbara motstånd redan i semifinalen.

En annan som bestämt sig för att stanna i Vargarna är 20-årige Alex Johansson. Östgöten från Vikingstad gör 2017 sin sista säsong som junior.

– Mitt mål för 2017 är att ta många poäng i allsvenskan. Jag hoppas även få köra i elitserien och ta en ny topplacering i JSM, säger han till Vargarnas hemsida.

Vargarna hade ett mellanår i landets näst högsta serie allsvenskan, som vanns av Västervik.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!