Sleipnerprofilens brutala sågning av seriekonkurrenten

RikiCakic, 24, håller i gång med Linköping City men Adnan Ergül är inte rädd att nyckelspelaren lämnar för östgötakonkurrenten: "Då bryr han sig inte om sin karriär".

3 december 2014 15:34

RikiCakic kommer från ett mycket bra år, smällde in tolv mål och spelade på en jämn och stabil nivå. Efter säsongen utsågs Cakic till den bäste mittfältaren i division 2.

Ett spel och en utmärkelse som drar blickar till sig.

Sleipners stjärna har tränat med Linköping City men Adnan Ergül i "Randigts" fotbollskommitté är inte särskilt orolig att förlora Cakic till seriekonkurrenten.

– Går Riki dit är det för pengarna. Inget annat. Då bryr han sig inte om sin karriär.

Du ger inte mycket för City?

– Nej, fy fan. De tror att de kan köpa ihop ett lag. De är bättre att de försöker hitta sina egna spelare om man ska hålla på med fotboll, svarar Ergül.

Då kommer inte få skit för att du säger det här?

– Du kan skriva allt jag säger. Jag känner deras sportchef (Michel Aldemir). Vi är långväga släkt. Det kan jag ta. Det är bättre Linköping håller på med hockey i stället, men de lyckas inte där heller.

Sylvia-back intressant

Sleipner som missade avancemang med en hårsmån kan fortfarande hamna i division 1. Det beror på om Lund klarar att reda ut sitt utsatta ekonomiska läge.

Sylvias Eric Mattsson Vahlkvist har tränat med Sleipner och klubben är intresserade av värva backen som är lillebror till Mikael Matsson som redan spelar i IKS.

– Eric kan kan spela både vänsterback och yttermittfältare. En intressant spelare med en bra vänster. Vi vill bredda alla positioner och det skulle ge Calle Appelquist bra konkurrens, säger Adnan Ergül.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Iwung