När landets hästsportfrälsta på onsdagsvällen samlas på Grand Hotel i Stockholm för Ryttargalan kommer förstås mycket handla om OS-guldlaget med Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson, Henrik von Eckermann och förbundskapten Henrik Ankarcrona. OS-vinnarna är nominerade både till "Årets prestation" och "Årets bragd".
Men på galan kommer också de som sliter mer anonymt ute i landet få sin chans till lite välförtjänt uppmärksamhet.
Som Anna Ringholt, anställd hos Åby Ridskola sedan 24 år tillbaka.
Och en av de som nominerats till "Årets ridlärare".
Här är motiveringen som gjorde att Östergötlands ridsportförbund föll för henne som länets representant och där Svenska Ridsportförbundet sedan valde Anna som en av tre möjliga vinnare i hela landet:
"Omtänksamma Anna vill alltid hästarnas bästa och att ryttarna ska känna sig trygga. En suverän pedagog som alltid tar sig tid och ger tydliga svar. Anna har ett stort engagemang i både ridskolan och föreningen och ser till att hela tiden utveckla både sig själv och verksamheten. Hon månar om elever, kollegor och hästar och möter alla som de är. Med stor respekt tar hon hand om sina fyrfota kollegor – ridskolehästarna - och ser till att de har allt de behöver för att må bra och prestera på hästjobbet. Anna är en fantastisk förebild som sprider glädje och kunskap i stallet varje dag!"
Hon låter nästan generad över att vara utvald.
– Väldigt hedrande. Och oväntat, jag är bara en helt vanlig ridlärare och jag tycker de andra verkar bättre än jag. Men när man läser vad de skrivit måste jag erkänna att det är precis så som man vill framstå, så jag är väldigt glad när andra uppfattar en på det sättet, säger Anna Ringholt till Sporten.
Hon kallar nomineringen för "ett vitaminpiller".
Som kan behövas efter ett par jobbiga år.
– När kommunen skulle dra vatten och avlopp hit ut till Graversfors så halkade jag utanför huset och bröt korsbenet. Tyvärr är det inte alltid bra att ha hög smärttröskel så det tog ett tag innan jag åkte till sjukhuset, tänkte inte att jag brutit något. Om det handlat om en häst hade jag nog ringt veterinären snabbare...
Först nu, mer än tre och ett halvt år senare, är hon äntligen på väg att bli frisk och får sitta på hästryggen varannan dag.
– Jag har jobbat största delen av tiden, men är fortfarande delvis sjukskriven. Utan all hjälp från en specialavdelning på Universitetssjukhuset i Linköping vet jag inte hur jag hade mått, säger värmländskan som tidigt visste att det var just med hästar hon ville arbeta.
Hon hoppade av gymnasiet, med föräldrarnas goda minne, och flyttade till Strömsholm för att utbilda sig till ridlärare.
Det blev inte bara ett yrke för livet, utan också en livsstil.
– Många ungdomar är stressade, det här gör nytta. Och att träffa människor och djur, driva företag, utveckla verksamhet, det sprider glädje. Klubben är familjär, du behöver inte tävla för att hålla på med hästar och det kan passa alla åldrar, poängterar Anna Ringholt.
Hon har deltagit på en gala tidigare, när förbundet firade 100 år.
Men den här blir förstås ännu mer speciell.
– Det blir lite extra glans med fokus på OS-laget, sedan har det heller inte varit någon gala på ett tag. Det ska bli roligt, avslutar Anna Ringholt innan hon hastar iväg för att skaffa en värdig galablåsa.
I fall hon blir uppropad för att motta pris.