Två drömmål gav "Klocket" en poäng

I går hade division 4 årets första avspark och det var en jämn och tuff premiär mellan Bosna och Klockaretorpet. - Jag tycker vi var värda att vinna, men vi faller på vårt eget grepp tyvärr, var Bosna-tränaren Patrik Petterssons kommentar efter 2-2.

Norrköping Bosnas Danielle trycker in 2-0 med ett mäktigt skott. Gästerna Klockaretorpet kom dock tillbaka och nådde 2-2. Foto: Robert Svensson

NORRKÖPING2008-04-19 03:00
"Den lokala Allsvenskan" hade igår avspark. Premiärmatchen var mellan nykomlingen från "femman" Klockaretorpet och Bosna på Parkens konstgräsplan.Snabbt ledningsmål
Bosna hälsade "Klocket" välkommen i "fyran" genom att starta i ett högt tempo och lät motståndarna knappt låna bollen.Det tog också bara sju minuter för målkungen Fahrudin Mahovic innan han hittade nätet för första gången i år.Strax före paus utökade bortalaget ledningen till 2-0 efter ett stenhårt skott från Danielle via stolpen och in bakom Magnus Svensson i "Klocket"-målet.- Vi lirar ett bländande anfallsspel och jobbar och sliter som ett lag, berömmer Patrik Pettersson.I den andra halvleken hade premiärnerverna för Klockaretorpet, som aldrig varit så här högt i seriesystemet tidigare, släppt genom två drömmål var ställningen helt plötsligt 2-2.Frisparksmål
Först var det Daniel Karlsson som med en sträckt vrist drog till från högerkanten rakt upp i krysset. Anfallet efter var det mittbacken Jonas Lundgren som skruvade in en frispark från 25 meter.- Det är riktigt starkt av grabbarna att komma ikapp i matchen efter den svaga första halvleken. Det är en styrka vi kommer att ta med oss framöver i serien, säger Milad Touma som vill ge beröm till Magnus Svensson, Jonas Lundgren, Peter Graflund och Max Stenberg.Strax efter kvitteringsmålet åkte "Klockets" Andreas Lind på sitt andra gula kort och hemmalaget fick avsluta matchen med en man mindre. Alla fall tills det var minuten kvar då Bosnas Ilir Ademir snackade tills sig ett rött kort.- Trots att de kommer ikapp till 2-2 tycker jag ändå vi borde kunna komma tillbaka och avgöra, men istället går vi och gnäller lite för mycket på domaren, slutar Patrik Pettersson.Bäst i Bosna var Elmir Bajraktarevic och Danielle.
IK Klockaretorpet-NIF Bosna 2-2 (0-2)Målen: 0-1 (7) Fahrudin Mahovic, 0-2 (41) Danielle, 1-2 (63) Daniel Karlsson, 2-2 (64) Jonas LundgrenVarningar, Klockaretorpet: Jonas Lundgren, Calle TollfBosna: Elmir Bajraktarevic Utvisning, Klockaretorpet: Andreas LindBosna: Ilir AdemirDomare: Jon Lindblom, Linköping