Tuff period väntar NKIK

Jumbon Huddinge med bara en seger stod på programmet. Men tränaren Håkan Kromnér vågade inte tro på någon given seger. - Därför känns det skitbra att åka därifrån med två poäng, säger NKIK-ledaren efter 29-26 (14-16).

NORRKÖPING2010-02-15 03:00
NKIK är uppe i en hektisk period.Match i lördags, match ikväll (Tumba borta) och Eskil hemma på torsdag.Starten blev lyckad med segern i helgen.- Det är inte världens enklaste sak att bara åka upp och plocka hem poängen mot Huddinge så jag är nöjd att vi klarade av det, säger Håkan Kromnér.Slarvades
Som tyckte att hans spelare slarvade för mycket i passningsspelet.Och försvarsspelet var inte alls lika slipat och bra som senast mot Göksten. - Det var väl aldrig någon fara, men det blir en del konstiga situationer när man möter ett lag som ligger sist. Vi kom lite fel i bland, säger NKIK-tränaren.
Huddinge-NKIK 26-29 (14-16)n Målen, NKIK: Sara Frejd 6, Maria Hossman 5, Emma Frisk 4, Priscilla Diaz 3, Emilia Karlsson 2, Angelica Ringdahl 2, Lovisa Nilsson 2, Hanna Lekander och Frida Persson 1.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!