Tanyas sköna besked

- Vi var ganska bedrövliga.  Paul Burke hymlar inte med att prestationen mot Solna var dålig. Revanschen ska tas ut på tabelljumbon Brahe.

NORRKÖPING2010-11-20 03:00
Dolphins har blandat och gett en hel del så här långt i ligan. Insatsen mot Solna håller inte för ett lag som vill vara med och slåss i toppen.- Vi var ganska bedrövliga. Jag tycker att vi ska slå Solna men nu gav vi inte oss själva chansen, säger Paul Burke.Och vill hitta vinnarkänslan igen när Brahe kommer till Stadium Arena i eftermiddag.Ett lag som haft en mardrömssäsong så här långt med sju raka förluster och ingen seger.- Det är en match vi ska vinna men jag vill inte se att vi tar lätt på uppgiften, säger Dolphinscoachen.Hayet skadade knäet
Hayet Nefatti åkte på en lårkaka i matchen mot Solna och tvingas att vila. Tanya Massamba kommer inte heller att spela.Talangen skadade sitt vänstra knä på torsdagsträningen.- Jag skulle boxa ut och fastnade i golvet. Jag vred till knäet, berättar Tanya som var på besök hos sjukgymnasten under gårdagen.Beskedet var positivt.- Korsbandet är uttänjt. Jag har ont men jag är glad att det inte var allvarligare. Det kunde varit säsongen i värsta fall.Tanya lär bli borta i en till två veckor.nnn Sallén har plockat in amerikanskan Brittany Ridley. Klubben agerar efter att ha åkt på tunga skador på kaptenen Camilla Fagerberg (hälsenan av) och Amalia krantz (korsbandet).
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!