Snabba fötter till Sleipners anfall

IK Sleipner fyller på truppen ytterligare. Senaste nyförvärvet: Niklas Brodacki från IFK Norrköping. "Jag är en snabb och målfarlig anfallare," säger 18-åringen.

Foto: Magnus Andersson

NORRKÖPING2015-02-17 18:21

Fostrad i Hageby IF. Till IK Sleipner. Vidare till IFK Norrköping och nu tillbaka i den randiga matchtröjan. Niklas Brodacki vänder hem igen.

– Vi får väl se hur mycket IFK har förstört honom, skrattar tränaren Josef Massi och får även sitt offensiva tillskott att spricka upp i ett leende.

Pojklandslagsmeriterade Niklas Brodacki har tränat med Sleipner under vintern och är överens med den satsande division 2-klubben om ett kontrakt över ett år.

– Jag hade lite andra klubbar efter mig också men det känns som om Sleipner tror på mig. Jag känner nog av killarna där inne också. Jag är för att spela, inget annat, slår Brodacki fast och lyfter själv fram snabbheten och näsan för mål som främsta egenskaper.

Josef Massi drar inte ned förväntningarna på sitt lag och trupp som "är både stabil och stark" enligt Sleipnertränaren. Målet är solklart: 2016 ska Sleipner spela i division 1 – och har lagt en intressant grund.

– Skador kommer inte att förstöra oss i år. Vi har en stenhård konkurrens, menar Massi.

Sleipner håller en plats öppen i truppen. Och den är märkt med Martin Anderssons namn. Sylviamittfältaren som tränat med Varberg och Ljungskile ser inte ut att få ta steget upp i superettan men är högintressant för Sleipner.

– Martin är en spelare som jag verkligen vill ha. Det finns en dörr på glänt för honom. Om han blir kvar i staden känns det som om vi ligger bra till.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!