Sleipner i samtal med Cratz

Sören Cratz som ny tränare i Sleipner? Klubben har i alla fall kontaktat 62-åringen. - Det kanske inte dyker upp så många fler chanser att ha ett seniorlag, säger han.

NORRKÖPING2010-11-05 03:00
IK Sleipner behöver inte gå långt för att hitta en ny tränare. IFK Norrköpings juniortränare Sören Cratz är ett namn som "Randigt" gärna ser som ny huvudansvarig.Klubben har kontaktat Cratz - som väljer att lägga locket på.- Jag varken dementerar eller bekräftar, så får du göra vad du vill, säger den meriterade 62-åringen som är noga med att säga han stormtrivs med sin roll i IFK.Sören har haft en första träff med Tony Martinsson.- Jag stannar gärna kvar i IFK och indikationerna jag fick är att de är intresserade av att behålla mig. Jag sa till IFK att jag kommer att lyssna om andra klubbar hör av sig och IFK kommer att vara först att veta om jag hoppar på något annat.Erfarenhet
Sleipner inledde säsongen med Kent Karlsson som huvudtränare. I somras valde Kent att hoppa av och Espen Surén tog över.Cratz:- Det kanske inte dyker upp så många fler chanser att ha ett lag. Jag kan sakna att ha och leda ett seniorlag i bland.Sleipners Adnan Ergül skulle inte ha något emot att välkomna Hammarbys guldtränare från 2001.- Sörens erfarenhet och bestämdhet gör honom intressant, säger Ergül.- Nej, han finns fortfarande med och har gjort ett bra jobb, säger Ergül.qqMotalas Tobias Hedberg kan bli Sleipners första nyförvärv. Mittfältaren träffade klubben i lördags och kommer snart att erbjudas ett kontraktsförslag.qq Rasim Mehmedi och Andreas Melker sitter på utgående avtal.- Vi vill behålla båda, slår Adnan Ergül fast.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!