Bestämt Hästen ska ta kommandot

Fysiska Timrå kommer till Himmelstalundshallen. "Det är viktigt att vi är bestämda i varje situation", säger Niklas Czarnecki.

FÅR CHANSEN. Med Robin Dahlström borta öppnar det för William Wallén mot Timrå i kväll.

FÅR CHANSEN. Med Robin Dahlström borta öppnar det för William Wallén mot Timrå i kväll.

Foto: Fredrik Jonson

NORRKÖPING2014-11-03 17:31

20 allsvenska omgångar är spelade. Vita Hästen är i sensationell serieledning och ett lag i harmoni.

– Känslan är bra. Vi har bara positiva tankar och gott självförtroende, lyder Niklas Czarneckis statusrapport efter måndagens träning.

Vita Hästens succétränare ansvarar för en svårslagen nykomling. Efter förlusten (1–3) borta mot Björklöven har hästarna fyra raka vinster. En svit som ska förlängas när tabellsexan Timrå kommer till Himmelstalundshallen.

– Ett fysiskt och starkt lag. Det kommer att bli en match i högt tempo. Det är viktigt att vi är bestämda i varje situation, poängterar Czarnecki och fortsätter:

– Vi ska spela vårat spel och låta dom rätta sig efter oss.

Tror du att lagen kommer till "Himpa" med en viss fruktan?

– Nej, det tror jag inte men jag tror att de tycker att det är roligt. Att ryktet om den fina stämningen och atmosfären har spridit sig.

Örebro-lånet Robin Dahlström är upptagen med norska landslaget och inte tillgänglig. William Wallén ersätter. Justin Donati och Daniel Åhsberg rehabtränar efter sina respektive skador och beräknas vara i speldugligt skick först till bortamatchen mot Rögle, 11 november.

I slutet av september vann Vita Hästen en jämn tillställning med 3–2 på bortais mot Timrå. Då nätade Viktor Amnér, Riley Armstrong och Henrik Bankelius för gästerna i E.ON Arena.

Niklas Andersson som Hästen bröt kontraktet med för nån månad sen, har lämnat Timrå på grund av personliga skäl.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!