Kujovic tränade inte i dag heller

Emir Kujovic tränade inte med IFK under torsdagen heller – men ska finnas med på planet ner till Portugal i morgon. "Det räknar jag med", säger managern Janne Andersson.

28 januari 2016 15:39

På måndag klappar transferfönstret igen ute i Europa och ryktena kring IFK Norrköpings skyttekung Emi Kujovic intensifieras allt mer.

Anfallaren stod över helgens försäsongspremiär mot Flora Tallinn eftersom han hade tankarna på annat håll, och har inte heller tränat med laget de två senaste dagarna.

– Han var ledig i dag med, säger Janne som dock räknar med att Kujovic finns med på planet till Portugal i morgon där IFK ska delta i Atlantic cup.

Enligt rapporter från Italien ska nästjumbon i serie A, Frosinone, vara ute efter 27-åringen.

Kujovic har tidigare varit tydlig med att han vill ut i Europa igen och nu rapporterar fotbolldirekt.se att anfallaren brutit med sin agent Hasan Cetinkaya för att få till en flytt de närmsta dagarna.

Vad tror du, är Kujovic en IFK-spelare nästa vecka när fönstret har stängt?

– Jag tror ju inte. Spekulationer lämnar jag åt media och alla andra. När det dyker upp någonting och blir konkret så tar vi det därifrån. Han är vår spelare i dag och det är det jag utgår i från just nu, säger Janne.

Om Emir lämnar är isländske Hólmbert Aron Fridjónsson en tänkbar ersättare. Anfallaren som provtränade med IFK i veckan gjorde ett gott intryck men Janne vill fundera lite till innan han bestämmer sig.

– Det är inga beslut tagna i någon riktning, men han gjorde ett bra intryck. En bra fotbollsspelare. Vi får suga lite på det där. Det finns många bra spelare därute och man får värdera litegrann.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!