Allsvenskan är tillbaka på Östgötaporten men publiken får vänta på att se IFK Norrköping.
Om du inte har tillgång till en loge eller är klubbstolsägare, vill säga.
Något som rört upp känslorna i supporterled där kritiken bottnar i att det görs skillnad på folk och folk.
Peking Fanz postade ett meddelande där de ifrågasätter klubbledningens beslut och menar att "de som betalat mest för sina platser får förtur till matcherna".
Sporten lät IFK Norrköpings klubbdirektör, Jens Magnusson, ge sin syn på saken och han köper inte resonemanget.
– Det är en unik situation, men det handlar i grunden om hur man hanterar avtal. Vad vi i dagsläget kan och får göra. Vi försöker upprätthålla och uppfylla avtalen så långt vi kan, säger han.
En klubbstol kostar 15 000 kronor per säsong att köpa.
Förutom exponering ingår en plats i restaurangen med mat i samband med IFK:s hemmamatcher.
Restriktionerna tillåter ett halverat antal logeplatser och restaurangdelen minskas betydligt mer än så när det är dags att kicka igång allsvenskan.
– Det handlar inte om vem som har störst plånbok. Vi ser över vad vi har för avtal och vad vi kan upprätthålla för att rädda föreningens ekonomi så gott vi kan. Det är klart att vår restaurang, precis som alla andras, har drabbats hårt. Vi försöker rädda vår verksamhet och jobben för vår lojala personal. Samtidigt så har vi flera tusen säsongskortsinnehavare där vi inte kommer att kunna leverera det man betalat för, inledningsvis, säger Magnusson.
Och fortsätter:
– Vi är för en levande supporterkultur och en stark ståplatsläktare. Det är inget ställningstagande från vår sida över huvud taget. Vi försöker göra vad vi kan för att minska den ekonomiska påverkan som är på föreningen. Det handlar om väldigt, väldigt många miljoner.
AIK var tydliga med att de inte tänker släppa på publik innan alla är välkomna att se laget. Jens Magnusson ser på den möjligheten med andra ögon om det skulle komma besked att villkoren ändras framöver.
– Skulle det bli aktuellt får vi sätta oss ned med samarbetspartners och den breda supportergruppen och diskutera hur man ska lösa en sådan fråga på bästa sätt. Den är inte självklar på något sätt.
– Vår restaurang har olika avtal med logeägare och klubbstolsägare som motsvarar miljoner för oss. Det är ingångna avtal som är betalade. När vi fick det här beskedet, att vi kan ha öppet i de här delarna, så går självklart platserna till de som betalat för dom. Det handlar inte om nyförsäljning, det hade varit fel i detta läget. Om man sedan gör skillnad på två som köpt årskort ute på läktaren är man farligt ute tycker jag, nu är det två olika produkter. Jag tycker att det är två olika diskussioner men jag har såklart en respekt för att man kan känna en besvikelse över att inte få se sitt IFK på plats.
Det känns givet?
– Det är få saker som känns givna i dessa tider. Men ska man koka ned allting så har coronapandemin satt hela fotbolls-Sverige och IFK Norrköpings ekonomi under en ganska tuff press. Vi har en grundinställning att vi ska försöka upprätthålla så mycket avtal vi kan för att minska de ekonomiska skadeverkningarna så långt gott det går. Där har vi ett ansvar som jag ser det.
Som börjar se hur pass stort ekonomiskt tapp IFK går mot.
– Det är klart vi gör en del prognoser i alla våra verksamheter kassaflödesmässigt och resultatmässigt. I föreningen har vi budgeterat med ett underskott på tio miljoner, det är klart det kommer se betydligt värre ut när året är slut. Där kan man nog prata om det dubbla i alla fall. Även våra övriga verksamheter påverkas såklart. Samtidigt som gör vi precis allt för att det skall bli mindre så finns också risken att det kan bli större.