Här kan vi snacka generationsväxling. Många lokala fotbollsprofiler har de senaste åren varvat ner i BK Hird och "gubbstämpeln" har knappast gått obemärkt förbi.
Men 2021 kommer bli helt annorlunda.
Det kommer finnas en handfull etablerade spelare, bland annat nyförvärven Didrik Bergström och Kristian Gerle, men stommen och majoriteten är spelare från Hirds 03- och 05-lag som nu plockas upp till seniorfotbollen.
Ordföranden Markus Larsson och huvudtränaren Mikael Söderqvist ser med spänning fram mot årets säsong. Larsson, som var sportchef och även spelade i fjol, konstaterar att den här totala förändringen mer eller mindre var ett måste.
– Det var nog dags för ett generationsskifte nu, annars vet man inte vad som hade hänt med klubben, säger han över en kopp kaffe.
Anrika BK Hird fyller 90 år 2022 och så här många nya A-lagsspelare har nog aldrig tidigare presenterats inför en säsong. Nästan alla spelare tillhörde tidigare Sleipner, och det är också från den tiden som Mikael Söderqvist lärde känna dem.
Nu står han inför sitt första år som seniortränare och hans lagbygge kommer onekligen sticka ut. Bli inte förvånade om flera 15–16-åringar tar plats i startelvan.
Ögonen blixtrar när han beskriver talangen som finns i truppen.
– Jag kommer inte backa för att spela ungt, men det får inte bli dumdristigt heller. Framåt är vi jävligt bra. Jag har svårt att se ett bättre anfall i division 4, säger Söderqvist.
Målvakten Emil Lindell, född 2001, blir definitivt en av de äldre i truppen. Men varken Markus Larsson eller Mikael Söderqvist tror att Hird är hans slutstation.
– Han har spelat innebandy med Åby i tre år och är tillbaka i fotbollen nu. En av Sveriges mest intressanta 01:or och han har redan fått träna med både Sylvia och Sleipner, berättar Mikael Söderqvist.
Betydligt äldre är 43-årige Fredrik "Pajen" Nilsson, med ett förflutet i bland annat Åtvidaberg och Degerfors.
– Jag hoppas han blir kvar. En tränad Pajen är otroligt viktig på planen.
Ett par lagpappor kan behövas. Hirds ungdomliga lag är en brokig skara med 16–17 olika nationaliteter där många har en tuff social bakgrund.
– Det är en blandning av kärlek och hårda regler. Många hade nog inte fått möjlighet att spela fotboll om inte vi hade funnits. Men styrelsen står bakom det här också och vi vill att de ska få lyckas med sin fotboll, säger Mikael Söderqvist.