Klart: Vi sänder flera av IFK:s matcher på försäsongen

IFK Norrköpings damlag rustar för en ny säsong i Elitettan och flera försäsongmatcher har planerats in. Nu står det klart att vi sänder merparten av dem.

Fotboll2022-01-27 09:00

TIPS! Följ IFK Norrköpings framfart i Elitettan samtidigt som du stöttar laget! 

IFK Norrköpings damlag storsatsar inför kommande säsong i Elitettan och har varit minst sagt aktiva i sitt truppbygge. I veckan, närmare bestämt under fredagen, inleder "Peking" sitt försäsongsmatchande med att möta Linköpings FC. Den och flera andra matcher under försäsongen kommer du att kunna se på sajten.

– Det bästa sättet att följa lagets förberedelser är förstås genom att se matcherna. Det känns därför extra glädjande att kunna erbjuda våra prenumeranter den här möjligheten. Speciellt eftersom vi också kommer sända alla matcher i Elitettan när det drar i gång. Precis som i fjol, säger Andreas Åberg, projektledare för den livesända sporten. 

Det är minst sagt en mix av motståndare som IFK ställs mot i vinter och vidare fram mot våren. Utöver matchen mot LFC kommer hemmamatcherna mot Brommapojkarna, IFK Kalmar, Älvsjö och Lindö att sändas. Det innebär att laget ställs mot flera allsvenska lag – men också mot lag i lägre divisioner.

– Det blir oerhört intressant att se hur IFK kan stå upp mot lagen på absoluta toppnivån. Självklart lockar östgötaderbyt mot LFC lite extra under fredagen. Särskilt nu när IFK gör sin största satsning någonsin mot toppen, säger Åberg.

IFK, som landade in på en elfte plats i Elitettan i fjol, har premiär i seriespelet i början av april. Då väntar en hemmamatch mot Lidköping. Den och alla andra matcher i Elitettan kommer att sändas på sajten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!