IFK Norrköping tappade ledningen mot IFK Göteborg

I halvtid ledde IFK Norrköping matchen på hemmaplan i P19 Allsvenskan i fotboll mot IFK Göteborg med 2-0.

IFK Norrköping spelade lika mot IFK Göteborg

Fotboll2024-09-15 15:39

Men i andra halvlek jobbade sig IFK Göteborg in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 2-2.

- Så klart en besvikelse utifrån vår första halvlek där vi är dominanta. Tyvärr har vi ett bortdömt mål som inte är offside vid ställningen 2-1 till oss, känns så klart tufft att inte få en trea utifrån att vi skapar många chanser att göra fler mål, kommenterade IFK Norrköpings huvudtränare Mario Bobuiescu efter matchen.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för IFK Norrköping.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän IFK Norrköping tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Didace Daniele Rutsoka Burubwa.

IFK Norrköping ökade ledningen till 2-0 på stopptid i första halvleken, genom Ture Sandberg. I 54:e minuten slog Lion Beqiri till, och reducerade åt IFK Göteborg.

I 73:e minuten kvitterade Dante Lillskog för IFK Göteborg. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var IFK Norrköpings fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att IFK Norrköping ligger kvar på 13:e plats och IFK Göteborg på sjätte plats i tabellen.

Nästa motstånd för IFK Norrköping är Brommapojkarna. Lagen möts fredag 20 september 18.30 på Grimsta IP.