Klart: Här är nästa lag som Sporten livesänder 2023

Sporten fortsätter sin satsning på livesända matcher. Nu är det klart att vi även kommer att sända Sylvias alla matcher i norrettan.

Sebastian Detterman och Sylvia kan ses på nt.se i år också.

Sebastian Detterman och Sylvia kan ses på nt.se i år också.

Foto: Johny Daagh

Fotboll2023-03-30 13:00

Sylvia gör sig redo för en ny säsong. IFK:s samarbetsklubb har tagit sig igenom förra höstens tuffa diskussioner om klubbens framtid och står redo med ett lag som är ungt och utvecklingsbart den här säsongen.

Nu är det klart med rättigheterna så att vi kommer att kunna sända lagets samtliga matcher den kommande säsongen i ettan norra. 

Sedan tidigare har vi även klart med fotboll från division 2 och division 3 på herrsidan samt division 1 på damsidan. Med även den här rättigheten i hamn blir det mycket fotboll på våra sajter under 2023.

– Att sända Sylviamatcher har blivit en mycket trevlig tradition för oss och det är glädjande att konstatera att vi kan bjuda på säsongens alla matcher även i år. Det är svårt att förutspå vilken kapacitet laget har. Det enda rätta är därför att göra sig bekant med laget genom att följa våra livesändningar, säger Andreas Åberg, som ansvarar för livesporten på NT. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!