Finspång B vann på bortaplan mot Grytgöl B

Finspång B ledde med 5-0 i paus mot Grytgöl B i måndagens match på bortaplan i division 7 Östergötland norra herr.

Grytgöls IK B förlorade mot Finspångs FK B

Fotboll2024-06-03 21:23

I andra halvlek kom Grytgöl B närmare, men Finspång B kunde hålla undan till seger 5-4.

Segern var Finspång B:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Finspång B gjorde första målet. Emil Ferm Karlsson gjorde målet, redan i 17:e minuten.

Laget gjorde 0-2 i 21:a minuten, när Emil Olsson slog till.

Bara två minuter senare var det Hugo Alexandersson som såg till att Finspång B ökade ledningen på nytt, till 0-3.

Finspång B gjorde också 0-4 fem minuter senare genom Edvin Jansson.

Finspång B gjorde 0-5 i 38:e minuten, när Mårten Alexandersson fick träff. I 54:e minuten nätade Simon Stark, och reducerade åt Grytgöl B.

I 63:e minuten reducerade Grytgöl B:s Jack Berg på nytt.

Grytgöl B reducerade igen i 70:e minuten genom Simon Stark.

Grytgöl B reducerade igen i 87:e minuten genom Love Wall. 4-5-målet blev matchens sista.

Grytgöl B har nu två poäng efter fyra spelade matcher, medan Finspång B har tolv poäng efter fem matcher.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 9 juni. Då möter Grytgöl B Norsholm B på Munkebodavallen 18.00. Finspång B tar sig an Loddby B hemma 13.00.