Vilka tar över herr- respektive damlandslaget efter Hugo Lopez och Marco Crespi?
Svaren kommer inte bli så enkla som två nya namn.
Generalsekreteraren Fredrik Joulamo och Tobias Frohm, ordförande i Sportutskottet, presenterade nyligen ett helt nytt arbetssätt där en enskild förbundskapten ersätts med ett förbundscoachteam.
Lägg där till en sportchef som "kommer att anställas som arbetsledare och hen kommer även att ansvara för kopplingen till förbundsserielagen och den sportsliga utvecklingen inom Sverige".
– Det är inget som kommer på uppstuds. Jag vet att man har tittat på hur Kanada jobbar och att man vill ha en konstellation där man maximerar det bästa av varje person och adderar ett mentorskap till ungdomslandslagen för att få en röd tråd som kanske förlorats på vägen, säger Mikko Riipinen.
Du tror på det?
– I rätt former är det absolut intressant och får jag en förfrågan att vara med är det svårt att säga nej till landslaget. Det ska man inte vara för stor för, men jag vill veta på vilka premisser jag är med och på förhand veta mitt ansvar. Personerna som är med ska vilja jobba med varandra. Det finns en del frågor som kräver svar.
Samtidigt förstår Riipinen att förbundet vill kasta om och staka ut en ny väg.
– Det behövs en förändring för att vinna matcher, menar Dolphinstränaren som varit ärlig med att han suktade efter att ta landslagsjobbet som huvudansvarig.
Det är ingen besvikelse att så inte blir fallet?
– Jag lägger inga större värderingar i vad jag tycker om det. Det finns positiva saker i det, vi kommer närmare varandra. Det finns många duktiga coacher. För att utnyttja det kanske det behövs mindre gränsdragningar.