Var står ni, Dolphins?

NORRKÖPING
Var står Dolphins basketherrar?
Ja, det ska Kelly Grants adepter ge svar på när Jämtland gästar Mässhallen ikväll.
- Killarna har själva ansvaret, menar delfinernas coach.

Per Lundahl  visade fina takter i bortamatchen mot Plannja i fredags. I kväll kommer Jämtland till Mässhallen. Ny seger då?

Per Lundahl visade fina takter i bortamatchen mot Plannja i fredags. I kväll kommer Jämtland till Mässhallen. Ny seger då?

Foto:

Sport2001-10-16 00:00
En knapp förlust mot 08 Stockholm i premiären var inte mycket att säga om. Dolphins insats i Fryshuset var helt okej.
Det var däremot inte hemmamötet med Sundsvall i förra veckan. Norrköpingslaget gjorde en slät figur och föll åter med liten marginal.

<b>Oväntad förlust</b>
Men fredagens överraskande seger i Luleå tystade tillfälligt tvivlarna. Där uppträdde Dolphins som ett riktigt homogent basketlag.
- Tror inte särskilt många lag kommer att slå Plannja däruppe, påstår Kelly Grant. Spelarna visade den attityd jag efterlyst. Vi har ett starkt lag, men vi måste också springa mycket och skjuta ofta för att få utdelning. Då knäcker vi till slut motståndarna.
Sån basket vill han självklart se mot Jämtland ikväll.
Kelly medger att han inte lagt ner någon tid på att kartlägga jämtarna.
- Nej, inte i det här läget. Jag vill att vi bara ska koncentrera oss på egna spelet. Att "scouta" motståndare får bli en senare fråga. Jag vet exempelvis väldigt lite om Jämtland nya amerikaner Watson (Chris) och Charles (Ryan).
Dolphins matchar exakt samma lag som i Norrbotten. Inga skador eller sjukdomar stör bilden.
Kelly och många Dolphins-vänner hoppas att bland andra Fred Drains och Per Lundahl ska kunna upprepa det fina spelet i Luleå.

<b>Kelly irriterad</b>
- Drains visade en otroligt bra inställning och Lundahl, som tidigare haft svårt att hitta sin roll i laget, fick äntligen till det.
Efter kvällens match väntar ett tio dagar långt uppehåll i seriebasketen.
Ett faktum som irriterar norrköpingsbossen.
- Jag förstår inte meningen med uppehållet. Det är ju ändå inga landskamper eller andra matcher. I oktober ska vi väl spela många matcher? anser Kelly Grant.
Truppen: Fred Drains, William Copeland, Anders Lind, Lennart Christensen, Rachid Kermoury, Per Lundahl, Joachim Stille, David Bergström, Inus Norville, Fredrik Rosén, Freddy Axelsson och Tomas Tilliander.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!