- Synd att vi sålde bort oss i våras, tycker tränaren Janne Vikström. Vi fick en alldeles för dålig start på serien.

Sport2002-09-16 00:00
Men Vikström och Ramunder kan vara belåtna med säsongen. Det var inte många utanför Söderköping som spådde klubben några större framgångar tidigt i våras.
Det började också illa innan laget hittade sin vinnande formel i början av sommaren.
Under hösten har man klättrat placering för placering och efter 3-2 (1-1) borta mot Västervik i lördags är man trea.
Första halvlek var dock inte mycket att jubla över, om man får tro Janne Vikström.
- Nej, Västervik var mycket bättre än oss. Vi var tveksamma och de fick bestämma där ute på planen.

<b>Ramunder tog för sig</b>
Visserligen gjorde Mattias Wahlberg 0-1, men repliken kom tämligen omgående genom farlige anfallaren Jens Karlsson.
- Efter paus förändrade vi matchbilden. Vi tog för oss betydligt mer.
Fast då var det smålänningarna som inledde målskyttet. Johan Karlsson tryckte dit 2-1 redan efter två minuters spel av andra akten.
Därefter var det mycket Ramunder.
- Det var som en väckarklocka för oss. Jag tycker att vi ägde hela andra halvlek, fortsätter Janne.
Som fick se Vaha Osmic kvittera direkt på hörna i den 54:e minuten.

<b>Mål på hörnor</b>
Hörnsparkar var Ramunders modell den här dagen, samtliga mål kom på såna situationer. Backen Mattias Stenman ordnade tyrepoängaren fyra minuter före full tid. Den här gången kom hörnan från duktige inhopparen Magnus Andersson.
Magnus var tilsammans med Vaha Osmic och Rikard Stolt Ramunders främsta spelare.
<B>Västervik-Ramunder 2-3 (1-1)</B>
Målen: 0-1 (23) Mattias Wahlberg, 1-1 (25) Jens Karlsson, 2-1 (47) Johan Karlsson, 2-2 (54) Vaha Osmic, 2-3 (86) Mattias Stenman.
Varning: Vaha Osmic (hans första).