Visa intresse för Sverige

29 augusti 2019 10:00

I veckan uppmanade Moderaternas partiledare Ulf Kristersson riksdagspolitikern Hanif Bali M att lämna sina politiska uppdrag i EU-nämnden och Arbetsmarknadsutskottet, detta efter att han på Twitter hånat och skrivit nedlåtande om Carl Bildt M.

Moderaterna, partiet utan självrespekt valde alltså att blixtinkalla 70 topp politiker för att agera mot en av sina egna och mest framgångsrika twittrare.

Morgan Johansson (S) kommenterade detta med: "I åratal har Hanif Bali hånat politiska motståndare, flyktingar och fattiga. Ulf Kristersson (M) har inte gjort någonting.

Det är först när Bali ger sig på Carl Bildt som moderatledaren känner sig tvungen att agera"!

Tänk om den politiska handlingskraft som finns angående Hanif Balis tweetande istället kunde användas för att sätta stopp för alla mord, skjutningar, sprängningar, bilbränder, våldtäkter, personrån och skatteslöseri!

Tänk om våra riksdagspolitiker för en gångs skull kunde visa minsta lilla intresse för vårt Sverige och dess folk.

Fast detta är väl bara ännu en del av den pajkastning som S och M använder för att leda bort uppmärksamheten från sanningen, att man blåst folket och nu inte klarar av att lösa dem problem som vårt samhälle håller på att duka under av!

När visade tillexempel vår egen statsminister senast minsta lilla tecken på handlingskraft och krafttag för att lösa något alla dem samhällsproblem som vårt Sverige nu är drabbat av, har han ens kommenterat rekordnoteringarna av skjutningar, våldtäkter, ungdomsrån och sprängningar?

Taktiken från våra styrande beslutsfattare tycks ju vara glasklar, - Tig och kommentera inga mord, sprängningar eller våldtäkter med mera för då kan väljarna koppla dem samman med dig och partiets ansvarslösa politik!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Johnny Hornbrink (SD)