Vem rev det gamla hemmet?

8 augusti 2019 10:00

Enligt statsminister Stefan Löfven (S) så är "det nu dags att bygga det nya folkhemmet."

Fråga: - Vem rev det gamla?

En sak är säker, det var inte vi sverigedemokrater!

29 juli så lämnade Migrationsverket en prognos som sa att man förväntar sig 300 000 nya migranter fram till 2022.

Dagen efter, den 30 juli så meddelade ännu en kommun sig att var på fallrepet, Bengtsfors!

Precis som när det gäller de ekonomiska härdsmältorna i bland annat Filipstad, Eskilstuna, Högsby, Karlshamn, Kristianstad, Kalmar, Sandviken och Hässleholms kommun med flera så hävdar man att det är de kraftiga kostnadsökningarna för asylinvandringen som är orsaken.

Detta leder till frågor som till exempel hur menar Stefan Löfven att han ska kunna bygga upp "ett nytt folkhem" under dessa förutsättningar? Hur stora neddragningar på äldreboenden och skolor krävs för att våra riksdagspolitiker oavsett partifärg ska inse att invandringspolitiken kräver en radikal förändring?

Hur länge tror man att skattebetalarna ska klara av att finansiera det välfärdsindustriella komplexet när tio procent av det svenska folket måste försörjas med skattemedel? En majoritet av dessa är lågutbildade invandrare som har mycket svårt att finna någon plats på den svenska arbetsmarknaden.

I Sverige så är medborgarna mer eller mindre lurade genom påståenden som att "invandringen är lönsam, ska rädda välfärden samt våra pensioner" med mera.

Med dagens extrema invandringspolitik så riskerar till och med det svenska folket att bli en minoritet i sitt egna land, och vilka nya migranter vill integrera sig till en minoritetsbefolkning?

Hur man än vänder och vrider på det så kan denna politik inte ligga i det egna folkets intressen detta oavsett vad maktetablissemanget har lyckats att övertyga väljarna om.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Johnny Hornbrink (SD)