Statsministern ska göra klart vad som gäller

Vi får ett regelrätt raskrig och då blir det inte roligt att bo i Rosengård, Malmö, Husby i Stockholm eller Biskopsgården i Göteborg. Kanske inte i Norrköping eller Linköping heller. 

Det har den senaste tiden diskuterats i massmedia om de obegripliga rånen som utförs av unga pojkar mot andra unga pojkar. Nu senast i TV:s Agenda den 16/2. 

 Den före detta polisen Mustafa Panshiri medverkade i programmet. Han tyckte att det fanns en tydlig etnisk aspekt i den senaste tidens rån. Ja vad ska man tro? Det märkliga med dessa rån är att förövarna inte nöjer sig med att råna offren på deras värdesaker, mobiler och dyra skinnjackor, utan offren skall plågas, pinas och förnedras. Å det grövsta, med okvädningsord, slag och sparkar. 

I bland även att bli urinerade på. Om de bara vore ute efter värdesakerna skulle väl förövarna snabbt som ögat lämna brottsplatsen, efter att de tillskansat sig värdeföremålen. Men de gör de alltså inte. Mycket underligt.

Jag tror det ligger en hel del i den före detta polisen Mustafa Panshiris resonemang. Förövarna är unga pojkar i tonåren med invandrarbakgrund. Har aldrig hört att de skulle vara svenskar. Rätta mig om jag har fel.  Dessa pojkar som utför brotten vill hävda sig gentemot ”Svennarna”. De vill försöka bevisa att ” Svennarnas” tid är ute och att det är de som tagit över och bestämmer nu. De vill bli visade respekt och då måste ”Svennarna” bli dem underdåniga.  

Fortsätter denna typ av brott kan ”Svennarna” ta hjälp av äldre men unga män som är välutbildade i kampsporter och närstrid. Det finns grupper som gärna vill sätta invandrarna på plats. Det kan bli mycket otäckt när invandrarpojkarna som då i sin tur, kan få hjälp av krigserfarna bröder från mellanösterns krigsfrekventa länder. Vi får ett regelrätt raskrig och då blir det inte roligt att bo i Rosengård, Malmö, Husby i Stockholm eller Biskopsgården i Göteborg. Kanske inte i Norrköping eller Linköping heller.     

För att stämma i bäcken mot en dylik utveckling måste rånarpojkarna och deras föräldrar läras förstå att i Sverige är det svenskarna som bestämmer och svensk lag som gäller.  Respekteras inte det blir det  utvisning av hela familjen, med omedelbar verkan. 

Vidare måste statsministern, regeringen och riksdagen göra klart för Islamska ledare, att några parallellsamhällen för islamtroende, där Sharialagar skall gälla, är helt otänkbart i Sverige. De bara förvärrar situationen. 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa