Debatt Vad i hela världen håller ni på med Löfven och Wallström Ni lierar er med krigshetsarna i NATO, och utvisar en rysk diplomat från Sverige, detta för en påstådd händelse i England där det inte finns bevis som det skulle räcka att fälla en cykeltjuv på! Hur sjutton fungerar er rättsuppfattning? Vi väljare har inte gett er uppdraget att utan bevis fälla vare sig den ena eller den andra. Ni gör er skyldiga till ett flagrant rättsövergrepp!

Att påstå att ryssarna måste förklara och ta ansvar för eventuellt gift i England är lika befängt det! Tänk om någon skulle komma på att kräva ansvar av Sverige för att svenska vapen används att mörda människor med i flera oroshärdar världen runt? Eller varför inte ställa USA till ansvar för alla amerikanska vapen som mördar människor både bland extremister och till och med bland skolbarn i USA?

Som partimedlem vill jag säga att ni borde skämmas! Den uppfattningen kommer jag att ha till den dag ni visar bevis för att ryssarna har försökt mörda någon i England!