Ovanpå allt en makaber maktstrid

9 januari 2019 10:00

Kortfattat så kan man säga att Sverige på senare år präglas av totala misslyckanden, skolresultaten har dalat, gränskontrollerna har havererat, vården fungerar för den som har tur, oavsett vilket område som granskas så fungerar absolut allt till det sämre.

Strax innan valet förra året så meddelade SCB att 80 procent av S väljare såg positivt på den åtstramade invandringen, bra för Löfven om man inte ser det som att det bara fattas 20 procent för att S ska vara ett rent rasistparti?

På tal om den "åtstramade invandringen" så har vi mellan jan 2016 - nov 2018 enligt Migrationsverket beviljat 408 970 uppehållstillstånd!

Utrikes så har det varit mycket fokus på Venezuela som styrs av en kommunistkompis till Jonas Sjöstedt, i landet är det nu slut på mat, toalettpapper, bensin samt på gas varför avlidna personer inte längre kan kremeras, denna politik röstade 8 procent av den svenska befolkningen för att få hit vid valet.

På tal om socialister så sa Per-Albin Hansson 1924: "Sverige åt svenskarna, svenskarna åt Sverige"!

Med andra så skulle en socialdemokrat från forna tider som dök upp här och nu klassas som konservativ medan en socialdemokrat från idag skulle anses sinnessjuk om han dök upp i det forna S-Sverige.

I december så utfördes enligt SR ett sprängdåd mot en villa i Lund, polisens kommentar löd då, "att det inte fanns någon känd hotbild"!

Vilket bara kan tolkas som att vem som helst nu kan få sitt hus sprängt i bitar!

Och varför inte då vi idag har hundratals IS-återvändare i vårt land, våra myndigheter vet inte ens vilka de är eller vad de sysslar med! Morden, skjutningarna, sprängningarna och våldtäkterna slår ständigt nya rekord och tillhör nu det normala, detta medan våra så kallade folkvalda politiker sedan decennier har stängt av alla larmsystem och nu uteslutande ägnar sig åt en makaber maktstrid utan minsta intresse för Sveriges väl.

Personligen så övergår det mitt förstånd varför vanligt folk fortsätter att ty sig till samma gamla partier, att fråga vad en röst på SD kan ge är ju tämligen ointelligent då absolut ingenting kan bli värre!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Johnny Hornbrink Ordförande SD-Finnveden