Olika sorters värdegrunder

7 september 2019 10:00

Efter ännu en blodig svensk sommar så börjar allt fler erkänna våldsproblematiken men försöker ändå glida undan som om detta skulle vara en oväntad överraskning.

Som Malmös morgontidning skrev på ledarsidan. "Skjutningarna har blivit en del av vardagen på ett sätt som ingen hade kunnat föreställa sig för några år sedan"!

Sanningen är dock att vi var tusentals som inte bara förutsåg utan även varnade för vad som komma skall, etablissemanget valde då att inte lyssna!

I SVT:s Agenda så kunde vi 1 september se och höra inrikesminister Mikael Damberg (S) bjuda in till partisamtal om det ökade våldet och de kriminella gängen, i sedvanlig demokrati(s)k ordning så bjöds alla partier utom SD in till dessa samtal.

Detta motiverades med att SD inte "delar den rätta värdegrunden", regeringen väljer med andra ord att bjuda in alla partier utom just det parti som förutsett och i cirka 20 år har varnat för det kaos som nu råder i vårt land!

Socialdemokraterna hade dock inga problem med att bjuda in företrädare från Iran "för att hitta viktiga lösningar", S talar gärna med Iran landet där kvinnor som vägrar täcka sitt hår fängslas och där homosexuella avrättas men inte med företrädare för ett svenskt demokratiskt parti som SD!

Det är tydligen skillnad på värdegrund och värdegrund!

I Sveriges radio så fick justitieminister Morgan Johansson (S) frågan "Om det fanns några planer på en mer reglerad asylmottagning?".

Svaret löd "Det skulle bli väldigt svårt att sätta en gräns för hur många asylinvandrare Sverige ska ta emot"!

Man undrar varför det är så svårt att följa Dublinförordningen eller att fatta egna beslut om migrationen, exakt varför vägrar regeringen att fatta beslut och styra vårt land till det bättre?

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Johnny Hornbrink SD