Henrik Jonsson. Skadegörelse vid Ågelsjön.

"Al Ahwaz" står det i blå text på en av klipporna, vilket är ett område i mellanöstern. Texten följs av en flagga.

– Det är svårt att förstå varför någon gör så här. Det är helt obegripligt. Det är inga naturmänniskor i alla fall, säger Marie Landh.

Ågelsjön har tidigare varit förskonad från den här typen av skadegörelse men Marie berättar att de haft vissa problem i andra naturområden.

– Jag kan inte säga att det är jättevanligt att något sådant här händer i våra naturområden, men när vi upptäcker klotter så försöker vi få bort det så fort som möjligt."

David Iwung: Ingen talar om IFK: s drömläge.

"Avancemang mot Feyenoord skulle skjuta till så mycket. Lyckas Jensa Gustafsson räddar han sin egen och IFK:s säsong och det kommer självklart att bli ett fullsatt Östgötaporten mot den nederländska klassikerklubben.

Händelserna i förväg? Kanske - men det är också fel att det inte snackas mer om vilken frän match som bara är 90 minuter bort.

Där två tidigare Europaspel fumlades bort - Trakai och Rosenborg - känns det som IFK lärt sig läxan men också haft en skön lottning.

Hapoel Beer-Sheva i hettan torsdag kväll är svårast hittills men plockar Kamraterna fram en insats likt den mot AIK borta på Friends är de vidare.

Det är för sällan IFK når upp till den nivån men 2-0-vinsten visar att den finns där när det klickar."