Missade du det här?

10 juni 2019 11:15

Widar Andersson: Sverige är farligare än Danmark. (Blogginlägg)

"DN vill ha en mer liberal invandringspolitik, de vill inte ha något som helst inflytande för Sverigedemokraterna och de vill gärna varna för maktfullkomliga socialdemokrater.

Därför är Danmark farligt för DN: s skribenter. Alldeles oavsett vad som egentligen händer i verkligheternas Danmark så är det farligt eftersom valet tycks kunna landa i en S-statsminister som har konstaterat det uppenbara att ett land med så generös och universell välfärdspolitik lever i symbios med en stram invandring och en effektiv integration.

Ulf Stråhle: Nästan alla vuxna har svikit henne.

"Alla sociala projekt som föreningar nu gärna vill genomföra betyder inte ett dugg när vuxna agerar så här i en ungdomsmatch. Var finns respekten – mot barnen, domaren som utbildar sig?

Var finns respekten mot sporten man säger sig hylla? Nej, istället har den här matchen handlat om tävling, prestige, tuppfäktning och världsmästerskap i kränkthet. Detta i en åldersklass då man inte ens räknar mål, poäng eller tabeller. Det som utspelade sig på en liten sjumannaplan med en niondeklassare på sitt första domaruppdrag, gör mig bara ledsen och besviken. När sedan båda lagens vuxna ledare backar från allt ansvar efteråt blir man heligt...En ledare vill inte uttala sig utan skjuter frågorna vidare. En annan påstår att hen har fina utbildningar och akademisk skolning."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!