Missade du det här?

8 juni 2019 11:15

Carolina Nilsson: Man förföljde kvinnor i Vrinnevi.

"Det var vid 19.20- tiden på tisdagen som folk började ringa till polisen. Anledningen var en man som cyklade efter flera tjejer i Vrinneviskogen, vilket väckte obehag.

– Man såg bland annat att han var i närheten av minigolfbanan och cyklade efter några tjejer som inte såg ut att höra ihop. Någon slags oro har uppstått, säger Tomas Agnevik, presskommunikatör vid polisen.

Två patruller skickades till platsen, för att söka efter mannen som uppges vara i 30-40-årsåldern.

– Tyvärr hittade vi inte någon, säger Thomas Agnevik.

Mannen är i dagsläget inte misstänkt för något brott."

Tim Södergren: Reaktionerna - Skäms alla ni föräldrar.

"En av dem som reagerat med bestörtning är Kikki Liljeblad (S), ordförande i utbildningsnämnden i Norrköpings kommun.

"Är tyvärr inte förvånad. Har sett sådant här beteende både inom handbollen och fotbollen, från både föräldrar och ledare. Skäms alla ni föräldrar och ledare som beter er så här. Ni tar bort glädjen från idrotten. Skäms", skriver Liljeblad på sin Facebook-sida.

Mats Pettersson (L) är också upprörd på sin Facebook.

"Ingen av föräldrarna eller ledarna vill träda fram, med motiveringen att det kan skada deras föreningar. Men Amanda som är 15 år träder fram och står rakryggat för sin sak! Att inte våga stå för sina handlingar är ynkligt, och motiveringen som de inblandade anger visar ju att de inser att de gjort fel. Nu har de bara grävt ner sig djupare i dyngan", dundrar han."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!