Missade du det här?

7 juni 2019 11:15

Magnus Johansson: Studenter slog sönder krog - fest får ställas in.

"Omfattande skadegörelse vid flera tillfällen på Hugo tvingar arrangören att ställa in tisdagens fest. ”De förstör medvetet”, säger Patrik Persson, delägare Hugo, Finspång.

De senaste sju åren har Patrik Persson anordnat festligheter på Hugo i samband med studentveckan. Han har tillsammans med studenter planerat ett stort antal festkvällar, med start i mitten av förra veckan.

– Jag har jobbat på krog under alla år, men sån här skadegörelse under så många kvällar har jag aldrig varit med om, de förstör medvetet, betonar Patrik Persson.

Under natten till tisdag fick han ta på sig handskarna och plocka upp glassplitter ur en trasig toalett."

Ulf Stråhle: "De klev in på planen och skrek."

"Amanda accepterade utmaningen, hon hade spelat fotboll i sju år och är idag aktiv för sitt lag i en U16/U19-serie samt i en seniorserie. Hennes första domaruppdrag kändes stort och lite ovant.

– Jag var väldigt nervös innan. Sedan var det lite regler som kommit till sedan jag spelat sjumanna. Att man måste backa när målvakten spelar ut, det hade jag inte riktigt koll på. Sedan är jag inte så van med hur man blåser och agerar på planen. Jag hade försökt träna lite på det innan, berättar niondeklassaren som ska börja gymnasiet till hösten. Ute på planen blev de yttre faktorerna mer påtagliga än vad hon hade förväntat sig. Speciellt från de vuxna.

– Det var väldigt högljutt."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!