Missade du det här?

20 maj 2019 11:15

Christer Andersson: Hela Dolphins styrelse avgår.

" Det här blev hans sista kväll som ordförande för Dolphins. Nu lämnar han sitt uppdrag i styrelsen.

– Jag kommer att fortsätta som ungdomsledare i föreningen. Det är en del av föreningsdemokratin att medlemmarna tycker till. Det är bra att många engagerar sig. Det gäller att ta vara på det engagemanget.

Om elitlagens framtid på seniornivå var han osäker.

– Det blir upp till den nya styrelsen att lösa det. Det hoppas jag verkligen att vi får se. Det vill jag. Jag tror på idén att Dolphins ska vara en hel förening med herrar, damer, rullstolar och ungdomar. Det är det jag har brunnit för. Anders Marcus, flerfaldig SM-guldvinnare och stor Dolphinsprofil, var nedstämd efter mötet."

Carolina Nilsson: Man försökte våldta släkting.

"Händelsen inträffade i mars i år. Mannen, som har en släktrelation till flickan som är född på 2000-talet, har enligt domen tagit med sig flickan hem till sin lägenhet och där ha bjudit henne på alkohol, slängt ned henne på sängen och dragit av henne sina kläder. Han har tagit på henne och bland annat bett henne att utföra sexuella handlingar. Flickan var livrädd och skrek att han skulle sluta, och till sist lyckades hon springa iväg, varpå mannen skjutsade hem henne som om ingenting hänt. Han ska dock ha hotat att döda henne om hon berättade för någon vad som hänt.

Flickan sms:ade en vän när hon började inse vad som skulle ske. Själv trodde hon att hon skulle träffa andra släktingar."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!