Missade du det här?

16 maj 2019 11:15

David Iwung: Kicken? Nej men det är en megaflopp.

"Åtta matcher in i säsongen och den är död. I alla fall om man som IFK Norrköping rustat, siktat och vill vara med i den roliga delen av den allsvenska tabellen. Åtta matcher! 22 återstår men när IFK Göteborg firade med fansen, Peking-kamraterna drog sina kalla händer genom håret och publiken sökte sig hemåt var det bilden av ett mellanår. En flopp av stora mått. Det största av mått, på gränsen till fiasko men vi aktar oss för att kasta med det ordet med tanke på att det fortfarande ligger 66 pinnar i potten att spela om. Jag var inställd på att Peking skulle få svårt att hävda sig mot de bästa 2019, men en elfteplats (nio poäng efter Malmö FF redan nu) fanns inte med i den mest pessimistiska kalkyleringen."

Malin Perk: Svets stals vid inbrott.

"När personal kom till företaget i Ingelstamområdet vid sextiden på tisdagsmorgonen upptäcktes inbrottet. Och snabbt konstaterades att en svets, värd cirka 10 000 kronor hade stulits.

– Någon eller några personer ska ha tagit sig in i lokalen genom att krossa en ruta, uppger polisen på sin hemsida. Inbrottet ska ha ägt rum någon gång under natten till tisdagen. Polis har varit på platsen och en anmälan om stöld är gjord. Under måndagen gjordes ytterligare anmälningar om inbrott i företag. Vid tvåtiden, natten till måndagen kom ett inbrottslarm från en hårsalong på Drottninggatan. En fönsterruta hade även krossats där. Det var på måndagen inte känt vad som eventuellt har stulits."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!