Missade du det här?

14 maj 2019 11:15

David Iwung: Ork, det får för fan inte handla om ork.

"Det är svårt att ta in att ett allsvenskt lag, i maj månad, sju omgångar in i serien inte har kapacitet att genomföra en hel match enligt den plan som finns. Ovärdigt rent av.

Psst, Peking: Det är här är matcher som ni inte får tillbaka. Poäng som ni inte får en returchans att spela in. Säsongen drar iväg medan ni står och flåsar. Är ni inte redo här och nu så är verkligheten en seger på sju matcher och en tiondeplats. Jag möttes av supporterröster som ifrågasatte sättet Kamraterna föll samman på borta mot Djurgården. Bokstavligen föll samman. Erik Berg nickade till slut in kvitteringen efter att IFK stått i knäet på Isak Pettersson för länge. Men i en match, vid ett tillfälle och i ledning på bortaplan kan det hända. Man väljer att bevaka. Tänkte jag."

Sören Boström: Båt klar till Esterön.

"Vad har båten för historik?

– Det är Göran ”Gösen” Johansson, som har kört den under en herrans massa år, bland annat i den så kallade Skärgårdslinjen.

Hur går planerna i övrigt?

– Jo, men det går bra. Premiärturen kommer att gå lördagen den 1 juni, precis som planerna såg ut från början.

Hur går det med bryggrenoveringen vid Kolmårdens djurpark?

– Bryggan är resolut och rejäl redan sedan tidigare, men jag hoppas att djurparken hinner måla vissa detaljer på bryggan och fräscha upp den inför premiärturen. Men det är inget som påverkar säkerheten, eftersom den redan nu är bra, så det är mer för att bryggan ska se fräschare ut."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!