Missade du det här?

9 maj 2019 11:15

Åsa Hanell: Teckentolkar sexköp.

"En 24-årig man åtalas efter att ha blivit påkommen med att köpa sex i en lägenhet i bostadsområdet Marielund i Norrköping. Mannen, som bor i Närke, ska enligt åtalet ha skaffat sig en tillfällig sexuell förbindelse mot ersättning i september förra året. Åklagaren hänvisar bland annat till ett vittne som sett 24-åringen, polisens iakttagelser i lägenheten samt foton och betalning från den misstänkte. I åtalet är även rutan för tolkbehov ifylld och där står att man har ett behov av en teckenspråkstolk."

Ulf Stråhle: Efter infekterade bråket - flyttade hela pojklaget.

"Brytningen med Sleipner blev stormig och smärtsam. Vinnare blev lilla BK Hird som plötsligt fick två ungdomslag. "Nu ska vi trycka på knappen för något nytt", säger Mattias Stridh. Hirds nya ledartrio – Stridh, Patrik Halldén och Mikael Söderqvist – är kritiska till det bristfälliga styrelsearbetet i sin förra klubb, Sleipner. Även synen på hur den förra klubbens styrelse ansåg att ungdomsspelarna skulle flyttas mellan lagen.

– Vänster hand gör si, höger hand gör så. Men de pratar aldrig med varandra. Tyvärr har det från styrelsens håll varit alldeles för stort intresse för vissa lag, säger Mattias Stridh.

Bland Norrköpings övriga ungdomsföreningar har den infekterade övergången blivit ett stort samtalsämne. En annan, eller kanske den mest, utlösande faktorn till skilsmässan med Sleipner var när tränarkollegan Mikael Söderqvist fick lämna "Randigt".

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!