Missade du det här?

15 april 2019 11:15

Patrik Selsfors: Ture Sventon gör comeback.

"Det är full aktivitet vid Lejongropen i Folkparken på onsdagseftermiddagen. Här befinner sig ett filmteam för att spela in scener till den kommande tv-serien "Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet" och på plats finns också huvudrollsinnehavaren Robert Gustafsson, man har filmat i Norrköping sedan i måndags och befinner sig i slutskedet av inspelningen.

– Senast Ture Sventon var aktuell var ju med Helge Skoog på 80-talet och de tidigare versionerna är ju väldigt daterade. Vi moderniserar Ture Sventon och tar in honom i 2000-talet för en ny generation kan man säga, berättar Helena Larand från Nordisk Film TV som producerar serien för C More och TV4:s räkning."

Christer Gustafson: Ett stort varghjärta har gått ur tiden.

"Vargarna har sorg. En av klubbens mest betydelsefulla personer genom åren, Torsten Sahlin, har gått bort. ”Jag tror att han är nöjd med sitt liv”, säger sonen Björn. Kepsen med vargöronen. Den silvergrå pälsen. Och den klassiska gulaschsoppan i depån utanför husbilen som tog honom runt i landet för att följa laget på ovalerna. Det är så många i och runt Vargarna kommer att minnas honom. Det var så han också syntes som ledsagare i täten på Norrköpings Stadslopp. Den här säsongen kommer Torsten Sahlin inte längre finnas på plats på Kråkvilan när laget kör sina hemmamatcher – eller på bortaresorna – med sitt leende mitt bland metanoldoft och varvande motorer."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!