David Iwung: Almqvist har mer än Sigurdsson.

"Nej, en träningsmatchsvinst gör ingen vinter, försäsong eller säsong. Nej, en (1) insats ska inte överskattas.

Låt oss inte gå i spinn efter "Pekings" snyting på Malmö FF men efterlyser man ett besked innan måste man uppmärksamma när IFK lyssnar.

4-1 är självklart väldigt fina siffror på den skånska jätten och trycker in en rejäl portion självförtroende i Kamraterna. Stänker man in fyra mot Örebro är det bra, mot Malmö FF medför det mervärden. En stärkt tro på vad man håller på med och inte minst - en signal till övriga allsvenskan."

Henrik Jonsson: Han räds inte konkurrensen.

"De öppnade sitt första ställe i Luleå för två och ett halvt år sedan. Sedan dess har det gått fort framåt och i dag finns Bastard Burgers på tolv olika platser. Nu expanderar de ytterligare. Den närmsta månaden ska kedjan öppna fyra nya restauranger i fyra olika städer.

De har hämtat inspiration från streetfood i New York och Berlin och vill skapa en lite ruffig känsla inne i sina restauranger med grafitti på väggarna.

– När vi öppnade upp vårt första ställe så sa de att det kändes som att komma till en tunnelbanestation. Det är lite det vi vill komma åt. Den här ruffiga stilen.

Köttet de använder i sina hamburgare kommer från utvalda norrländska gårdar.

– Vi tycker det köttet är bäst. Tar man högreven till exempel så är den lite fetare och får lite bättre smak. Vi har även satsat hårt på vegansk mat."