Missade du det här?

28 februari 2019 11:15

Carolina Nilsson: Berit rånades i porten.

"Norrköpingsprofilen Berit Malmqvist, 85, blev rånad i sin portuppgång vid lunchtid i lördags. "Jag vill varna andra att se sig om", säger hon.

Det var efter att Berit Malmqvist varit och handlat på lördagsförmiddagen som det hela inträffade. När hon öppnade porten in till huset där hon bor, dök två män upp bakifrån.

– Jag tänkte att de skulle in och hälsa på någon, så jag släppte in dem, berättar hon. När de kom fram till hissen vände sig plötsligt en av männen om. Han tog fram en karta och började ställa en massa frågor.

– Jag förstod inte vad han sa, säger Berit Malmqvist och berättar vad som hände under tiden."

Christer Gustafson: Första ligamålet för DMK i Sparta.

"Den förre IFK:aren fick förtroende från start igen när laget hemma mötte Banik Ostrava. Eftersom det var trean mot fyran i tabellen var det viktiga poäng på spel där det var bortalaget som började bäst.

Ostrava tog ledningen efter 29 minuter på Generali Arena.

Sedan skulle mycket komma att handla om Lukas Stetina i hemmalaget som först drog på sig en varning, bara för att strax efter skicka in kvitteringen för Sparta Prag, där anfallaren som lämnade IFK i vintras var inblandad i förspelet. I andra halvleken kom David Moberg Karlssons ledningsmål ganska tidigt för hemmalaget – på en frispark. Han skruvade den snyggt mot första stolpen och målvakten nådde inte dit. Hans första fullträff sedan han kom till den tjeckiska klubben och de flesta av de drygt 15 000 på Generali Arena jublade."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!