Missade du det här?

11 januari 2019 11:15

Fredrik Nygren: Attackerades med kofot - "Skrek för sitt liv."

"Den 23-årige mannen blev påkörd bakifrån, misshandlad med kofot och sedan kidnappad. Nu döms tre män till fängelsestraff. Det var i augusti 2018 som trion körde på 23-åringen med bilen på Östermalm. Männen slog och sparkade sedan mannen i huvudet, innan de kidnappade honom. Vid rättegången beskrev ett vittne hur det sett ut som att de ”nästan skulle slå ihjäl killen”, som ”skrek för sitt liv”.

Under bilfärden fortsatte misshandeln och 23-åringen dödshotades, för att sedan hållas frihetsberövad i fem till sex timmar. Han pressades att lämna ifrån sig pass, bankkort, bankdosa och 100 kronor i kontanter. Till slut skjutsades han tillbaka till Finspång, där han dumpades."

Ida Larsson: Ännu en affär stänger ner i centrum.

"För fem år sedan startade Susanne Gunnarsson upp skoaffären i förvaltningshuset. Den senaste tiden har Susannes skor och väskor huserat bredvid Mingla i fastigheten "Kalkugnen". En plats som blir butikens sista eftersom man nu stänger igen för gott.

– Det finns inget annat att göra. Det senaste 1,5 året har pilen pekat nedåt. Vi hade en förhoppning om att flytten till torget skulle bryta trenden men det blev precis tvärtom, säger Susanne Gunnarsson.

Redan i somras kom tankarna på att faktiskt lägga ner verksamheten. Men Susanne Gunnarsson avvaktade.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!