Skäms, Ottosson & Widar!

Widar Anderssons klipp i tisdagens Folkbladet är bara ett skamligt påhopp, med billiga poäng, på oss moderater. Ottosson, klassisk ordförande i "gräddfilernas intresseförening" borde känna till att några "frikort" inte existerar.

22 april 2009 03:00

 

Kultur- och fritidsnämndens politiker har ett av kommunen utfärdat legitimationskort. Kortet berättigar till entré till samtliga fritidsanläggningar i samband med arrangemang och dylikt. Vissa förbehåll kan gälla. Kortet är personligt.

 

Syftet är att ge oss fritidspolitiker i nämnden möjlighet att på plats granska och skaffa erfarenhet av den verksamhet som bedrivs på kommunens anläggningar.

 

Den här erfarenheten kan nu exempelvis komma till stor nytta när hela bygget av Idrottsparken säkert kommer att granskas och omvärderas i mindre smickrande sammanhang för dom som piskade igenom beslutet november 2007.

 

Med 300 miljoner kronor i potten borde Ottosson rannsaka sej själv först innan han kastar sten i glashus.

 

 

Skäms Ottosson, vi varnade för den här utvecklingen av Norrköpings starkaste varumärke. Jag tror att kommunens legitimationskort med access till bl a Idrottsparken, har varit en mycket god investering!

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!