Ilskna nederländska bönder har återupptagit sina protester efter flera veckors uppehåll. De kräver ett slut på regeringens planer på att få ner landets kväveutsläpp genom att minska mängden boskap och stänga bondgårdar.
Flera viktiga vägar i centrala och östra delen av landet blockerades på onsdagen och torsdagen genom att bönder dumpade gödsel och tände eldar.
Nederländernas premiärminister Mark Rutte kallade protesterna "livsfarliga" och "oacceptabla" på Twitter: "Att försätta andra människor i fara, skada vår infrastruktur och hota människor som hjälper till med att städa upp är bortom alla gränser", skriver Rutte.
Stora utsläpp
Nederländerna är världens nästa största exportör av jordbruksprodukter, men också en av de största utsläpparna av växthusgas i Europa på grund av mängden kogödsel och gödningsmedel.
Nederländska bönder ser sig som orättvist utpekade jämfört med storföretag och industri, och många har svurit att motarbeta alla planer på att minska jordbruket och stänga bondgårdar. Regeringens planer skulle innebära omkring 30 procent färre boskap i landet.
Stöd från Trump
Bönderna har fått en del sympati bland den nederländska allmänheten. I flera delar av landet har folk hängt upp-och-ned-vända nederländska flaggor – en symbol för proteserna – från gatlyktor och vägbroar.
Demonstranterna har även fått stöd på högerkanten utanför Nederländernas gränser. USA:s tidigare president Donald Trump hyllade dem i förra veckan för att "modigt ha stått upp mot den nederländska regeringens klimattyranni." Även den franska högernationalistiska ledaren Marine Le Pen har stöttat demonstranterna.
Traktorburna bönder blockerade vägar och snabbköpslager i en serie protester i Nederländerna i juni.