Rapporter om brutalt våld och dödade demonstranter fortsätter strömma ut ur Iran. På lördagen uppger Hengaw att minst tre personer har skjutits ihjäl av säkerhetsstyrkor i provinsen Kurdistan.
I Bukan i nordvästra Iran har säkerhetsstyrkor enligt Hengaw beskjutit sörjande familjemedlemmar till en av de demonstranter som de senaste dagarna dödats i samband med landets rasande protestvåg.
"I går kväll, efter att IRGC:s (Islamiska revolutionsgardets) styrkor attackerade Shahid Gholi Pur-sjukhuset i Bukan, stal de Shahryar Mohammadis kropp och begravde honom i hemlighet", skriver Hengaw på Twitter.
– De här styrkorna öppnade eld mot hans familj och skadade minst fem personer, säger organisationen till AFP.
Dödsdomar utdelade
Människorättsorganisationer och familjemedlemmar till dödade demonstranter har upprepade gånger anklagat Irans säkerhetsstyrkor för att stjäla kroppar och begrava dem i hemlighet för att undvika protester under demonstranternas begravningar.
Flera hundra människor har enligt de organisationer som följer protesterna i Iran dödats under de två månader som protesterna pågått. Tiotusentals uppges ha gripits och uppemot ett tiotal demonstranter har redan dömts till döden.
Enligt den Oslobaserade människorättsorganisationen Iran Human Rights (IHR) har demonstranter dödats i minst 22 av Irans 31 provinser.
En mängd olika namn har kommit att förknippas med protestvågen. Det första var Mahsa Zhina Amini, en 22-årig kvinna som i september dog i den hårdföra moralpolisens förvar i Teheran och vars död tände gnistan till protesterna.
Nioåring dödad
Ett av de senaste namnen att lägga bränsle på den regimkritiska protestelden är Kian Pirfalak, skriver Washington Post, en nioårig pojke som begravdes i sydvästra Iran i fredags. Iranska myndigheter har påstått att han dödades av "oidentifierade beväpnade män på motorcykel", men pojkens familj hävdar att han dödades av civilklädda säkerhetsstyrkor.
På fredagen spreds bilder på hur demonstranter satte eld på den islamiska republikens grundare ayatolla Khomeinis barndomshem. På bilderna, som verifierats av nyhetsbyrån AFP, syns hur huset står i lågor samtidigt som skaror med jublande människor går förbi.
Khomeini uppges ha fötts i huset i Khomein – staden från vilken han fått sitt efternamn – vid sekelskiftet.